Què fem?


La Junta Directiva de la AMPA col.labora en les diferents accions per recaptar diners pel viatge de 4rt ESO/Batxillerat, ofereix recursos i dotacions al centre (projector, llibres per la biblioteca...), gestiona la compra/venda dels llibres de segona mà, aporta iniciatives a l'Institut, transmet inquietuts dels pares a l'equip directiu del centre, etc.

També l'AMPA està present al Consell Escolar amb l'objetiu de traslladar aquelles qüestions d'interés que vagin sorgint al llarg del curs i col.laborar en la mida del possible en el bon funcionament del centre.

S'està organitzant una gran festa lúdica/ botifarrada en col·laboració amb els professors, on es demanarà la participació de tota la comunitat educativa, pares i alumnes. Creiem convenient una jornada festiva on tots els membres de la comunitat educativa gaudeixin plegats, necessitem aquests nexos d'unió.

 Quan els nostres fills arriben a l'Institut ens continuen necessitant, no els podem abandonar, impliquem-nos en la festa, participeu !!!! Ja s'informarà del dia i del programa concret.

No hay comentarios:

Publicar un comentario